sadaya Kategori

aplikasi

Imah>aplikasi>Stasion Kakuatan

Stasion Kakuatan

Waktos: 2020-10-09 Hit: 39

Generasi kakuatan anu ngagunakeun ékspansi termal uap konvensional kana turbin masih mangrupikeun padika anu paling sumebar sareng tradisional pikeun ngahasilkeun paménta utama kakuatan pikeun kagiatan industri sareng aplikasi sipil.

Daya termal konvensional tina bahan bakar fosil sakitar 80% tina total pembangkit listrik sareng bakal tetep luhur pikeun dasawarsa salajengna.

Generasi babarengan, panggunaan biomassa atanapi limbah sanés kumargi kagiatan manusa masih tumbuh sajajar, muka tungtutan énggal pikeun klep anu tiasa ngadeukeutan jasa HTT, aliran leutak & bahan masal, kalebet aplikasi panasan distrik.

Sumber daya anu tiasa dibaru anu parantos nganggo konversi termal sapertos kebon matahari, panas bumi panginten peryogi klep khusus anu kalebet dina kisaran produksi Titan.

Dina dasawarsa terakhir, pepelakan konvensional kedah ningkatkeun efisiensi sareng ngirangan émisi ngalangkungan paningkatan suhu operasi sareng tekanan anu progresif.

Ku alatan éta, katup, turbin, sareng tekanan sanés anu ngandung bagian kedah mekar ngagunakeun bahan sareng metode produksi anu ningkatkeun résistansi kana fenomena creep, ningkatkeun kakuatan daya tahan sareng ngajamin fungsionalitas anu tiasa diarepkeun pikeun kahirupan anu diarepkeun dina kaayaan operasi anu anyar.

Titan Valve, berkat desain & metodologi produksi anu maju, tiasa nyayogikeun seueur tuntutan klep pikeun pembangkit listrik (siklus termal & ningkat termal, kalebet sumber daya anu tiasa dibaharukeun & aplikasi anu aya hubunganana). Titan Valve ngagaduhan rupa-rupa sertipikat profesional kalebet fireproofing, low-leakage, SIL, sareng sajabana Pangalaman sareng kinerja Titan dina industri listrik tiasa nyumponan sarat konsumén.

Sateuacana:

salajengna: