sadaya Kategori

bewara

Imah>media>bewara

Pernyataan Pembaruan Operasi Valve Titan

Waktos: 2020-10-26 Hit: 35

Palanggan Hormat,

Kami ku ieu ngamutahirkeun status operasi kami ti saprak restart ti 12 Pébruari, 2020.

Punten milari kaayaan pangénggalna sapertos kieu:

Klep Titan dasarna parantos asup kana kaayaan operasi normal:
1. 91% staf kami parantos damel di pabrik kami.
2. Sadaya staf klep titan aya dina kaayaan fisik anu saé sareng aya 0 kasus anu kaserang atanapi disangka.
3. Suplier kami aya dina kaayaan operasi normal, anu ngaliput sadaya kategori bahan baku sareng bagian.
4. Pamariksaan ngalaman sareng lima inspektur pihak katilu unggal dinten damel di pabrik kami.
5. Logistik henteu saé sareng sadaya pemasok transportasi balik deui ka operasi normal.


Kaayaan Perlindungan sareng Kontrol Covid-19 di Cina 修 后

Sateuacana:

salajengna: