Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

Titan Valve u themelua në mes të viteve 80 dhe është njohur si një markë e famshme në tregun ndërkombëtar të valvulave. Valvula Titan është e përkushtuar të ofrojë zgjidhje teknike dhe valvola me cilësi të lartë për klientët tanë.

                               

Si një udhëheqës global në industrinë e valvulave, Titan Valve u specializua në projektimin dhe prodhimin e valvulave industriale për të arritur produkte me cilësi të fundit. Linja e produkteve tona përfshin Ball Valve, Gate Valve, Globe Valve, Valve Kontroll, Sitë në një larmi të materialit. Titan Valves janë dizajnuar dhe prodhuar në respekt të rreptë .........

Mëso më shumë
Stacioni i energjisë

Stacioni i energjisë

Mëso më shumë

Aplikime

Valvulat Titan përdoren gjerësisht në Prodhimin Onshore, Petrokimike, Naftë dhe Gaz, Stacion elektrik, Detare, Ushqim dhe Pije, Trajtim Uji, Miniera, Pulp dhe Letër.

Lajme

Stafi shumë i aftë dhe me përvojë i Titan Valve u ofron klientëve tanë zgjidhjet më inovative për të kënaqur kërkesa të ndryshme të valvulave ndërkohë sigurojnë një çmim konkurrues dhe shpërndarje në kohë.

Mëso më shumë
Lindja e Mesme Konsumatori viziton fabrikën Titan Valve për inspektimin e valvulave për projektin e Naftës dhe Gazit në Irak
Lindja e Mesme Konsumatori viziton fabrikën Titan Valve për inspektimin e valvulave për projektin e Naftës dhe Gazit në Irak
2020 / 10 / 09

Klientët e Lindjes së Mesme vizitojnë kohët e fundit kompaninë Titan Valve dhe fabrikën e valvulave. Zyra e Qeverisë së Projektit dhe stafi teknik i agjentit lokal të Valve vijnë së bashku

Drejtori i Përgjithshëm i Kompanisë së Valvave të Kanadasë Vizitoni Fabrikën e Valvulave Titan për Prodhimin e Valvulave Ball dhe Valve të Portës
Drejtori i Përgjithshëm i Kompanisë së Valvave të Kanadasë Vizitoni Fabrikën e Valvulave Titan për Prodhimin e Valvulave Ball dhe Valve të Portës
2020 / 10 / 09

Kohët e fundit CEO i famshëm i Kanada Valve dhe stafi i tij vizitojnë fabrikën e Valvulit Titan për prodhimin e porosisë së valvulave të topave dhe valvulave të portës