Të gjitha kategoritë

Aplikime

home>Aplikime>Trajtimin e ujit

Trajtimin e ujit

Koha: 2020-10-09 Goditjet: 52

Prodhuesi i Valvave Industriale Kinë Titan siguron që Valvulat përfshijnë valvulën e topit, valvulën e portës, valvulën globale dhe valvulën e kontrollit për Industrinë e Trajtimit të Ujit si transporti i ujit, cikli i ujit, kontrolli i ujërave të zeza etj

Paraprakisht:

Tjetra: