Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

home>Rreth nesh>Kontrollit të Cilësisë

Kontrollit të Cilësisë

Koha: 2020-10-26 Goditjet: 41

Testimi vizual është një nga metodat më të përdorura të provës për të hetuar aspektin sipërfaqësor dhe për të vëzhguar ndërprerjet ose dështimet e mundshme, të cilat duhet të zbulohen në kushtet e duhura të ndriçimit, të monitoruara nga një instrument në gjendje të masë intensitetin e dritës, njehsorin e dritës.

Paraprakisht:

Tjetra: