Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

home>Rreth nesh>Kontrollit të Cilësisë

Kontrollit të Cilësisë

Koha: 2020-10-10 Goditjet: 43

Testimi i Ferritit të Materialit të Valvulave është analiza e përmbajtjes së ferriteve e kryer në çelik inox austenitik dhe përbërës të valvulës duplex për të lejuar vlerësimin e ndjeshmërisë së korrozionit të materialit, vetive mekanike, përshtatshmërisë së shërbimit dhe besueshmërisë. Mund të kryhet nga Feritscope dixhitale portative si, për shembull, Fisher FMP30, për analizë të shpejtë dhe të saktë.