Të gjitha kategoritë

Rreth nesh

home>Rreth nesh>Kontrollit të Cilësisë

Kontrollit të Cilësisë

Koha: 2020-10-10 Goditjet: 38

Identifikimi i Materialit Pozitiv është identifikimi thelbësor dhe përcaktimi sasior në përqindje të lidhjeve metalike, pa marrë parasysh formën, madhësinë dhe formën, të kryera nga Spektrometri Fluoreshencë Rrezeve X-Ray (XRF) shumë të sofistikuar që disponojmë.