Të gjitha kategoritë

Aplikime

home>Aplikime>Stacioni i energjisë

Stacioni i energjisë

Koha: 2020-10-09 Goditjet: 39

Prodhimi i energjisë që përdor zgjerimin termik konvencional të avullit në turbina është ende metoda më e shpërndarë dhe tradicionale për të prodhuar kërkesën kryesore të energjisë për aktivitetet industriale dhe aplikimet civile.

Fuqia termike konvencionale nga lëndët djegëse fosile është rreth 80% e gjenerimit të përgjithshëm të energjisë dhe do të mbetet e lartë për dekadën e ardhshme.

Bashkë-gjenerimi, përdorimi i biomasave ose mbetjeve të tjera për shkak të aktiviteteve njerëzore janë akoma në rritje paralele, duke hapur kërkesa të reja për valvulat në gjendje të afrohen me shërbimet HT, rrjedhën e baltës dhe materialeve pjesa më e madhe, duke përfshirë aplikimet e ngrohjes qendrore.

Burimet e rinovueshme që tashmë përdorin konvertimin termik si fermat diellore, gjeotermale mund të kenë nevojë për valvola të specializuara që përfshihen në gamën e prodhimit të Titan.

Në dekadat e fundit, impiantet konvencionale duhet të përmirësojnë efikasitetin dhe të ulin emetimet përmes një rritje progresive të temperaturave dhe presioneve të funksionimit.

Prandaj, valvulat, turbinat dhe pjesët e tjera që përmbajnë presion duhet të evoluojnë duke përdorur materiale dhe metoda të prodhimit që përmirësojnë rezistencën ndaj fenomeneve të zvarritjes, përmirësojnë forcën e rezistencës dhe garantojnë funksionalitet të besueshëm për jetën e pritshme në kushte të reja sfiduese të funksionimit.

Titan Valve, falë metodologjisë së përparuar dhe metodologjisë së prodhimit, mund të sigurojë një gamë të plotë të kërkesave të valvulave për prodhimin e energjisë (ciklet termike konvencionale dhe të përmirësuara, duke përfshirë burimet e rinovueshme dhe aplikacionet e lidhura me to). Titan Valve ka një gamë të plotë të certifikatave profesionale duke përfshirë izolimin nga zjarri, rrjedhjet e ulëta, SIL, etj. Përvoja dhe performanca e Titan në industrinë e energjisë mund të përmbushë kërkesat e shumta të klientëve.

Paraprakisht:

Tjetra: