Të gjitha kategoritë

Aplikime

home>Aplikime>petrokimike

petrokimike

Koha: 2020-10-09 Goditjet: 36

Nafta e papërpunuar dhe gazi natyror janë lëndët e para kryesore të industrisë petrokimike.

Rafineritë në thelb trajtojnë naftën e papërpunuar përmes plasaritjes termike dhe prodhojnë kryesisht lëndë djegëse të lëngshme me dendësi, veti dhe produkte përfundimtare të ndryshme.

Gazi natyror, pas filtrimit dhe përpunimit përfundimtar, për të zvogëluar korrozivitetin dhe për të hequr substancat e padëshirueshme, së bashku me naftën është në bazën e industrisë petrokimike dhe megjithëse disa procese komplekse dhe specifike transformojnë Naftën dhe Gazin e papërpunuar në kimikate organike ose materiale sintetike.

Titan mund të sigurojë një gamë të gjerë të llojeve të valvulave që janë të nevojshme për rafinimin dhe aplikimet petrokimike të cilat zakonisht përfshijnë temperaturë të lartë, presione të larta, shërbime të ndyra dhe lëngje agresive.

Madhësia e valvulës Titan varion nga 1/2 "në 24" dhe klasa e presionit nga 150 # në 2500 #, materialet variojnë nga çeliku i karbonit dhe çeliku i pandryshkshëm për të kënaqur Ni-Lidhjet dhe Titanin më të sofistikuar.

Me aftësi të shkëlqyera furnizimi dhe shërbimi, valvula Titan është bërë një furnizues i kualifikuar për shumë kompani të mëdha të naftës në tregun vendas dhe ndërkombëtar dhe cilësi të provuar në shumë projekte të mëdha të rafinimit.

Paraprakisht:

Tjetra: