Të gjitha kategoritë

Shërbime

home>Shërbime>partner

Rotork

Koha: 2020-10-12 Goditjet: 35

Rotork plc është një kompani me bazë në Britani që prodhon pajisje industriale për kontrollin e rrjedhës. Isshtë i listuar në Bursën e Londrës dhe është përbërës i Indeksit FTSE 250.

Paraprakisht:

Tjetra: