Të gjitha kategoritë

shërbim

home>shërbim>partner

MRC-Global

Koha: 2020-10-26 Goditjet: 49

MRC Global Inc. është një distributor industrial i tubave, valvulave dhe pajisjeve dhe produkteve dhe shërbimeve të ngjashme për industrinë e energjisë. Segmentet e Kompanisë përfshijnë SH.B.A., Kanada dhe International. Segmenti i tij amerikan përfshin Rajonin Lindor të Shteteve të Bashkuara dhe Bregun e Gjirit dhe Rajonin Perëndimor të Shteteve të Bashkuara. Ai siguron shërbime, të tilla si testimi i produktit, vlerësimet e prodhuesit, dërgesat ditore, blerja e vëllimit, menaxhimi dhe deponimi i inventarit dhe zonës së dyqaneve, mbështetja teknike, trajnimi, shpërndarja në kohë, grumbullimi i kamionëve, konsolidimi i porosive, etiketimi i produkteve dhe ndërfaqet e sistemit të personalizuara specifikimeve të klientit dhe furnizuesit për gjurmimin dhe rimbushjen e inventarit, inxhinierinë e paketave të kontrollit dhe inspektimin dhe riparimin e valvulave. Llojet kryesore të produkteve të Kompanisë përfshijnë valvola, automatizëm, matje dhe instrumente; pajisje dhe fllanxha prej çeliku karboni; pajisje çeliku inox dhe aliazh, fllanxha dhe tub; produkte të gazit; tub tub, dhe të tjera.

Paraprakisht:

Tjetra: