Të gjitha kategoritë

shërbim

home>shërbim>partner

Jotun

Koha: 2020-10-12 Goditjet: 43

Jotun Group është një kompani norvegjeze e kimikateve që merret kryesisht me ngjyra dekorative dhe veshje të performancës. Që nga Dhjetori 2019, kompania ka një prani në më shumë se 100 vende të botës, me më shumë se 10,000 punonjës, 63 kompani në 45 vende dhe 37 impiante prodhimi në 21 vende.

Paraprakisht:

Tjetra: