Të gjitha kategoritë

Shërbime

home>Shërbime>partner

Auma

Koha: 2020-10-12 Goditjet: 45

AUMA ka 50 vjet që po zhvillon dhe ndërton aktuatorë elektrikë dhe kutia të shpejtësisë së valvulave dhe është një nga prodhuesit kryesorë në industri. Sektori i energjisë, industria e ujit, industria petro-kimike dhe përdoruesit nga industritë më të ndryshme në mbarë botën mbështeten në produkte të sofistikuara teknologjikisht nga AUMA.

Paraprakisht:

Tjetra: