Të gjitha kategoritë

Shërbime

home>Shërbime>partner

3M

Koha: 2020-10-12 Goditjet: 40

Kompania 3M është një korporatë konglomerati shumëkombësh amerikan që operon në fushat e industrisë, sigurisë së punëtorëve, kujdesit shëndetësor të SH.B.A.-së dhe mallrave të konsumit. Kompania prodhon mbi 60,000 produkte nën disa marka, duke përfshirë ngjitës, gërryes, laminate, mbrojtje pasive nga zjarri, pajisje mbrojtëse personale, filma dritare, filma mbrojtës bojë, produkte dentare dhe ortodontike, materiale elektrike dhe elektronike lidhëse dhe izoluese, produkte mjekësore, makina produkte të kujdesit, qarqe elektronike, softuer të kujdesit shëndetësor dhe filma optikë. Ajo është e vendosur në Maplewood, një periferi e Saint Paul, Minesota.

Paraprakisht:

Tjetra: