Të gjitha kategoritë

Aplikime

home>Aplikime>Prodhimi në tokë

Prodhimi në tokë

Koha: 2020-10-09 Goditjet: 41

Valvulat Titan API 6D dhe API 6A përdoren gjerësisht në tregun e rrjedhës së naftës dhe gazit. Puset e gazit dhe naftës njihen nga vlerësimi i presionit të lartë që deri në 20,000psi dhe nivelet e H2S dhe CO2 që kombinohen me temperaturë të lartë dhe grimca rëre, atëherë kërkesa për produkte me cilësi të lartë dhe të ngurta.

Aktiviteti në rritje për kërkimin e gazit shist argjilor me thyerje dhe teknika të zgjeruara të prodhimit të naftës me aplikim të gjerë të kimikateve dhe injeksionit të ujit. Valvulat tona dhe pajisjet e kontrollit të rrjedhës duhet të mbështesin fenomenet në rritje të korrozionit dhe erozionit gjatë eksplorimit.

Falë metodologjisë së sofistikuar të dizajnit të valvulës Titan, përzgjedhjes së saktë të materialit, veshjes më të fundit të teknologjisë dhe teknologjisë së spërkatjes me vështirësi, valvula Titan ofron zgjidhje inovative për shërbimin e kërkuar.

Valvola Titan të instaluara në kushte të rënda të ambientit siç janë shkretëtira, klimat e Arktikut dhe kushtet ekstreme.

Paraprakisht:

Tjetra: