Të gjitha kategoritë

Aplikime

home>Aplikime>Naftës dhe Gazit

Naftës dhe Gazit

Koha: 2020-10-09 Goditjet: 36

Valvulat e tubacionit janë projektuar dhe prodhuar në përputhje me API6D & ISO14313 dhe mund të përdoren në linjat e transmetimit të dizajnuara në ASME B31.3, ASME B31.4, ASME B31.8 ose standarde ekuivalente.

Titan prodhon linja të shumëfishta të valvulave të izolimit përmes kanalit që minimizojnë rënien e presionit të rrjedhës, duke përfshirë valvulat e hapjes së plotë të kthimit të tilla si topin e montuar në trung, përmes portës së kanalit dhe valvulave të kontrollit të hapjes së plotë të hapjes.

Valvulat e izolimit Titan mund të konfigurohen për karakteristika të ndryshme të izolimit, duke përfshirë bllokimin e dyfishtë dhe rrjedhjen e gjakut dhe / ose izolimin dhe rrjedhjen e dyfishtë.

Vende ulëse elastike dhe termoplastike (të buta) zakonisht aplikohen në shërbime të pastra ose në valvola të fjetura të fjetura, ndërsa konfigurimet e ulura në metal dhe metal mund të ofrohen për izolim kritik si objektet e nisjes dhe marrjes së kruajtësit, naftës së papërpunuar dhe shërbimeve gërryese / të ndyra.

Valvulat Titan mund të aktivizohen me pneumatike, gaz direkt, gaz mbi vaj ose njësi hidraulike elektrike në gjendje të sigurojnë funksionin e ndërprerjes së linjës kur specifikohet.

Paraprakisht:

Tjetra: