Të gjitha kategoritë

Aplikime

home>Aplikime>minierash

minierash

Koha: 2020-10-09 Goditjet: 48

Industria minerare duke përfshirë minierat dhe metalurgjinë ka një kërkesë të lartë të valvulave të rënda të shërbimit në minerale dhe proceset e shkrirjes. Mediumi zakonisht ka karakteristika të grimcave të mëdha, fortësi të lartë, viskozitet të lartë, acid të fortë dhe alkali të fortë, etj. Valvula duhet të jetë rezistente ndaj konsumit, rezistente ndaj korrozionit dhe e shkëlqyeshme në performancën e qarkullimit kur zgjedhni valvulën. Produktet e Titanit përfshijnë porta thike, top metali të ulur, flutur të dyfishtë / trefishtë dhe valvola këndi, të cilat zakonisht janë bërë prej gize, çeliku karboni, çelik inox, aliazh Harris dhe titan për të përmbushur kërkesat në industrinë e Minierave.

Paraprakisht:

Tjetra: