Të gjitha kategoritë

Aplikime

home>Aplikime>Marine dhe LNG

Marine dhe LNG

Koha: 2020-10-09 Goditjet: 39

Në mungesë të tubacioneve, hidrokarburet e gazta mund të transportohen dhe depozitohen në mënyrë efikase pasi të transformohen në gjendje të lëngët.

Gazrat e naftës lëngëzohen në temperaturën e ambientit nga kompresimi në disa shufra (LPG), por metani (gazi natyror) duhet të ftohet në -160 ° C për t'u bërë LNG.

Valvulat për "temperaturë të ulët" janë ato të instaluara në klimat e Arktikut ose mund të ekspozohen në depresurizimin e shpejtë të gazit (goditje) dhe në këtë rast mund të "operohen ose jo" në gjendje të ngrirë si një funksion i konfigurimit të rregulluar.

Valvulat "kriogjenike" normalisht po trajtojnë gazin e lëngshëm, i cili si LNG duhet të funksionojë në temperatura jashtëzakonisht të ulëta.

Valvulat kriogene të dyfishta të ulura kërkojnë rregullime të specializuara të uljes që përjashtojnë bllokimin e lëngjeve në zgavrat e trupit dhe garantojnë performancë efektive të mbylljes në rrjedhën e poshtme.

Titan prodhon valvola kriogjenike Gate, Globe, Check, Ball & Butterfly, si dhe valvola kontrolli të dizajnuara dhe të kualifikuara në BS-6364 me provë të gjerë në -196 ° C (Helium i testuar nën banjën e Azotit të Lëngshëm).

Aftësia e testimit të Titan për valvulat LT & CRYO është e madhe (disa njësi testimi, NPS 24 ”tashmë të furnizuar).

Falë përvojës së gjerë dhe zhvillimit të vazhdueshëm të siguruar nga departamentet tona R&D me objektet përkatëse të testimit ne jemi në gjendje të garantojmë performancë të besueshme për tregun e plotë të LNG që përfshin, proceset e lëngëzimit (gjithashtu në det të hapur si FLNG), magazinimin, transportin përmes detit dhe ri-gazifikimin në vendndodhjet e përdoruesve të fundit.

Procesi ose aplikacionet që përfshijnë gazra të tjerë të lëngshëm industrialë (p.sh. Etileni) përfshihen në aftësinë aktuale.

Paraprakisht:

Tjetra: