Të gjitha kategoritë

Paraqitje e ekspozitës

home>Media>Paraqitje e ekspozitës

Titan Valve Merrni pjesë në Shanghai Flow Expo

Koha: 2020-10-26 Goditjet: 39

Ekspozita e Shangait Flow është shfaqja më e madhe e industrisë së rrjedhës në Kinë. Konsumatorët e Brazilit vizitojnë stendën tonë dhe janë të interesuar për produktet tona të valvulave të topit, si valvulat e topit lundrues ashtu edhe ato të montuara në trung. Materiali i valvulës që ata preferojnë është bronzi alumini C95800. Konsumatori Brazil thotë se do të shkojë më tej dhe do të flasë shumë për produktet e periudhës.

Shanghai Flow Expo 后

Paraprakisht:

Tjetra: