Të gjitha kategoritë

Paraqitje e ekspozitës

home>Media>Paraqitje e ekspozitës

  • Titan Valve Merrni pjesë në Shanghai Flow Expo
    Titan Valve Merrni pjesë në Shanghai Flow Expo
    2020-10-26

    Ekspozita e Shangait Flow është shfaqja më e madhe e industrisë së rrjedhës në Kinë. Konsumatorët e Brazilit vizitojnë stendën tonë dhe janë të interesuar për produktet tona të valvulave të topit, si valvulat e topit lundrues ashtu edhe të montuara në trung