Të gjitha kategoritë

ngjarje

home>Media>ngjarje

Titan Valve Merr pjesë në Ekspozitën Oilgasindonesia

Koha: 2020-10-26 Goditjet: 34

Valvula Titan mori pjesë në ekspozitën e Oil & Gas Indonesia 18-21 Shtator 2019 në Jakarta International Expo. Një nga kompania e famshme e naftës vizitoi stendën tonë dhe bisedoi mirë me ne. Ata janë shumë të interesuar me produktet tona veçanërisht për falsifikimin e valvulave të topit me presion të lartë.

vajgazindonezia2 修 后

Paraprakisht:

Tjetra: