Të gjitha kategoritë

Profili i kompanisë

home>Rreth nesh>Profili i kompanisë

Titan Valve u themelua në mes të viteve 80 dhe është njohur si një markë e famshme në tregun ndërkombëtar të valvulave. Valvula Titan është e përkushtuar të ofrojë zgjidhje teknike dhe valvola me cilësi të lartë për klientët tanë.

Si një udhëheqës global në industrinë e valvulave, Titan Valve u specializua në projektimin dhe prodhimin e valvulave industriale për të arritur produkte me cilësi të fundit. Linja e produkteve tona përfshin Ball Valve, Valvula Gate, Globe Valve, Valve Kontroll, Sitë në një larmi të materialit. Titan Valves janë dizenjuar dhe prodhuar në përputhje të plotë me standardet ndërkombëtare si API, ANSI, ASME, DIN, BS, NACE dhe JIS.

Stafi shumë i aftë dhe me përvojë i Titan Valve u ofron klientëve tanë zgjidhjet më inovative për të kënaqur kërkesa të ndryshme të valvulave ndërkohë duke siguruar një çmim konkurrues dhe shpërndarje në kohë.

Valvulat Titan përdoren gjerësisht në Prodhimin Onshore, Petrokimike, Naftë dhe Gaz, Stacion elektrik, Detare, Ushqim dhe Pije, Trajtim Uji, Miniera, Pulp dhe Letër.

Një rrjet i shitjeve globale dhe shpërndarësit i japin mundësi Titan Valve të punojë ngushtë me klientët tanë dhe të shkurtojë procesin e procedurës dhe të ofrojë propozime të bëra sipas kërkesës dhe të ruajë një marrëdhënie qëllimi. Kënaqësia e klientit është qëllimi ynë përfundimtar me valvulën tonë të ngurtë dhe shërbimin më të mirë.