Të gjitha kategoritë

Kompania News

home>Media>Kompania News

Drejtori i Përgjithshëm i Kompanisë së Valvave të Kanadasë Vizitoni Fabrikën e Valvulave Titan për Prodhimin e Valvulave Ball dhe Valve të Portës

Koha: 2020-10-09 Goditjet: 64

Kohët e fundit CEO i famshëm i Kanada Valve dhe stafi i tij vizitojnë fabrikën e Valvulit Titan për prodhimin e porosisë së valvulave të topave dhe valvulave të portës.

Titan Valve siguron shërbimin OEM të valvulës së topit dhe të valvulës së portës për tregun e Amerikës së Veriut më shumë se një dekadë. Këtë herë ne i ofrojmë klientit një copë valvul me top gjashtëkëndësh të ndërprerë 2000psi NPT. Të gjitha provat e valvulave të topit dhe inspektoni nga API 598 si testin hidro ashtu edhe testin e ajrit. Valvula Titan gjithmonë aplikoni provë 100% për çdo porosi dhe valvul. Përveç kësaj, çdo provë e vetme e ndërprerjes së valvulës së topit me mjete të posaçme për t'u siguruar që lidhja është e saktë dhe e qetë.

Bashkëpunimi ynë fillon nga viti 2006 dhe mban këtë marrëdhënie të ngushtë për shumë vite dhe konsumatori kënaqet me produktet dhe shërbimin e valvulës Titan. Për të rritur besimin për përdoruesit përfundimtarë dhe valvulat titan janë çertifikuar nga SGS për fortësinë e veçantë të pronës mekanike të lëndës së parë që duhet të plotësojë standardin ASTM A105 dhe NACE MR0175.

Titan Valve do të mbajë cilësi të lartë dhe do të vazhdojë të sigurojë valvula topi të klasit botëror dhe valvula porta për tregun global.

Drejtori i Përgjithshëm i Kompanisë së Valvave të Kanadasë Vizitoni Fabrikën e Valvulave Titan për Shërbimin OEM të Valvulave Ball 1
Drejtori i Përgjithshëm i Kompanisë së Valvave të Kanadasë Vizitoni Fabrikën e Valvulave Titan për Shërbimin OEM të Valvulave Ball 2