Të gjitha kategoritë

Kompania Kultura

home>Rreth nesh>Kompania Kultura

Titan Valve investon shumë në kultivimin e aftësive personale dhe njohurive profesionale të çdo punonjësi, tërheq vazhdimisht dhe rekruton njerëz të talentuar, themeli i suksesit të valvulës Titan është krijimi i një ekipi dinamik dhe koheziv. Me përpjekjet tona më të mira të ekipit, valvula Titan u ofron klientëve produkte dhe shërbime me cilësi të lartë.

Vlerat thelbësore të Titanit janë themeli për parimet tona udhëzuese. Këto ideale përcaktojnë se si e bëjmë biznesin një kënaqësi dhe ato janë karakteristikat e shprehura në çdo vendim që marrim.

ndershmëri
Integriteti është angazhimi ynë ndaj punonjësve dhe partnerëve të biznesit që vendimet tona gjithmonë të jenë në përputhje me standardet më të larta etike. Titan Valve pranon që veprimi me integritet është themeli për ndërtimin e partneriteteve të suksesshme të biznesit.
Respekt
Titan Valve është e përkushtuar të ndërtojë një atmosferë ku të gjithë partnerët e biznesit inkurajohen të dëgjojnë, kuptojnë dhe përgjigjen në një mënyrë të hapur dhe profesionale. Një ekip bashkëpunues ndërtohet përmes një respekti të ndërsjellë të fituar midis anëtarëve të tij.
Bashkëpunim
Sigurimi i zgjidhjeve të plota në shkallë globale kërkon bashkëpunim efektiv nga ekipe që përfshijnë shumë vende, nivele organizative dhe grupe aftësish profesionale. Përpjekja jonë për inovacion varet nga aftësia e ekipit tonë për të punuar në mënyrë efektive së bashku.
Risi
Inovacioni është në zemër të Markës Titan, duke frymëzuar shtytjen për përmirësim të vazhdueshëm në çdo aspekt të biznesit tonë. Isshtë çelësi për të qenë një kompani e drejtuar nga performanca dhe për të krijuar vlerë të shtuar për klientët tanë.