Të gjitha kategoritë

Njoftim

home>Media>Njoftim

Deklarata e azhurnimeve të funksionimit të valvulës Titan

Koha: 2020-10-26 Goditjet: 35

I dashur Klient i Cmuar,

Me anë të kësaj, ne do të azhurnojmë statusin tonë të funksionimit që nga rindezja nga 12 Shkurt, 2020.

Ju lutemi gjeni gjendjen e fundit si më poshtë:

Valvula Titan në thelb ka hyrë në gjendjen normale të funksionimit:
1. 91% e stafit tonë tashmë është duke punuar në fabrikën tonë.
2. I gjithë personeli i valvulës titan është në gjendje të mirë fizike dhe ka 0 raste të prekura ose të dyshuara.
3. Furnizuesit tanë janë nën operacione normale, të cilat mbulojnë të gjitha kategoritë e lëndëve të para dhe pjesëve.
4. Inspektimi po kalon me pesë inspektorë të palëve të treta çdo ditë që punojnë në fabrikën tonë.
5. Logjistika është në rregull me të gjithë furnizuesit e transportit përsëri në funksionimin normal.


Covid-19 Situata e Mbrojtjes dhe Kontrollit në Kinë 后

Paraprakisht:

Tjetra: