Të gjitha kategoritë

Pas Shitjes

home>shërbim>Pas Shitjes

Titan Valve ofron një larmi shërbimesh për klientët tanë ndërkombëtarë, të cilat mund të rrisin përvojën e burimit të valvulave nga Titan dhe t'i japin vlera shtesë investimit tuaj, si nga konsulenca para shitjes deri tek shërbimi pas shitjes.

Për t'i shërbyer më mirë klientit tonë global, ne kemi krijuar më shumë se 15 agjenci dhe shpërndarës në të gjithë botën. Klientët ndërkombëtarë dhe përdoruesit përfundimtarë mund të varen nga mbështetja globale e Titan Valve 24/7 dhe përgjigja e shpejtë pas shërbimit të shitjes.

Valvula Titan ofron shërbimin tonë të klientit si shërbimin teknik ashtu edhe atë komercial. Produktet mund të inspektohen në fabrikën e Titan ose përgjigje të shpejtë për çdo shqetësim për valvulat. Qëllimi ynë është të ndërtojmë bashkëpunim afatgjatë me klientët tanë.