сите категории

за нас

Дома>за нас>Контрола на квалитет

Контрола на квалитет

Време: 2020-10-10 Посети: 38

Идентификација на позитивниот материјал е елементарна идентификација и квантитативно одредување во процент на метални легури, без оглед на формата, големината и обликот, изведени од високо софистициран преносен спектрометар на флуоресценција на Х-зраци (XRF) што го поседуваме.