сите категории

за нас

Дома>за нас>Контрола на квалитет

Контрола на квалитет

Време: 2020-10-10 Посети: 43

Испитувањето на тврдоста може да се изврши со преносен тестер на Rockwell за да се одреди тврдоста на материјалот.