сите категории

Сервис

Дома>Сервис>партнер

Роторк

Време: 2020-10-12 Посети: 35

Rotork plc е компанија со седиште во Британија, која произведува опрема за индустриско управување со проток. Тој котира на лондонската берза и е составен дел на индексот FTSE 250.

Претходно:

Следно: