сите категории

Сервис

Дома>Сервис>партнер

МРЦ-Глобал

Време: 2020-10-26 Посети: 49

MRC Global Inc. е индустриски дистрибутер на цевки, вентили и приклучоци и сродни производи и услуги за енергетската индустрија. Сегментите на компанијата ги вклучуваат САД, Канада и Интернационал. Неговиот американски сегмент ги вклучува источниот регион на САД и крајбрежјето на Заливот и западниот регион на САД. Дава услуги, како што се тестирање на производи, проценки на производителите, дневни испораки, купување на волумен, управување со залихите и складирање во зони, техничка поддршка, обука, испорака на време, порибување камиони, консолидација на нарачки, обележување на производи и системски интерфејси прилагодени до спецификациите на клиентите и добавувачите за следење и надополнување на залихите, инженерство на контролни пакети и проверка и поправка на вентилите. Главните видови на производи на компанијата вклучуваат вентили, автоматизација, мерење и инструментација; фитинзи и прирабници од јаглероден челик; фитинзи од не'рѓосувачки челик и легури, прирабници и цевки; производи од гас; линија цевка, и друго.

Претходно:

Следно: