сите категории

Сервис

Дома>Сервис>партнер

Јотун

Време: 2020-10-12 Посети: 43

Групата Јотун е норвешка компанија за хемикалии која се занимава главно со украсни бои и облоги за изведба. Заклучно со декември 2019 година, компанијата има присуство во повеќе од 100 земји низ целиот свет, со повеќе од 10,000 вработени, 63 компании во 45 земји и 37 производствени капацитети во 21 земја.

Претходно:

Следно: