сите категории

Сервис

Дома>Сервис>партнер

Аума

Време: 2020-10-12 Посети: 45

АУМА развива и гради електрични погони и менувачи на вентили веќе 50 години и е еден од водечките производители во индустријата. Енергетскиот сектор, индустријата за вода, петро-хемиската индустрија и корисниците од најразновидните индустрии ширум светот се потпираат на технолошки софистицирани производи на АУМА.

Претходно:

Следно: