сите категории

Сервис

Дома>Сервис>партнер

3M

Време: 2020-10-12 Посети: 40

Компанијата 3М е американска мултинационална конгломератна корпорација која работи во областите индустрија, безбедност на работници, здравствена заштита на САД и стока за широка потрошувачка. Компанијата произведува над 60,000 производи под повеќе брендови, вклучувајќи лепила, абразиви, ламинати, пасивна заштита од пожар, опрема за лична заштита, филмови од прозорци, филмови за заштита од боја, стоматолошки и ортодонтски производи, електрични и електронски материјали за поврзување и изолација, медицински производи, автомобили производи за нега, електронски кола, софтвер за здравствена заштита и оптички филмови. Се наоѓа во Меплвуд, предградие на Сент Пол, Минесота.

Претходно:

Следно: