сите категории

апликации

Дома>апликации>Производство на копно

Производство на копно

Време: 2020-10-09 Посети: 41

Вентилите Titan API 6D и API 6A се широко користени на пазарот на нафта и гас низводно. Бунарите за гас на нафта и се препознаваат според високиот степен на притисок до 20,000psi и нивоата на H2S и CO2 кои се комбинираат со висока температура и честички од песок, тогаш побарувачката за високо квалитетни и цврсти производи.

Зголемената активност за истражување на гас од шкрилци со фрактури и подобрени техники за производство на масло со широка примена на хемикалии и вбризгување вода. Нашите вентили и опрема за контрола на проток треба да ги поддржат зголемените феномени на корозија и ерозија за време на истражувањето.

Благодарение на софистицираната методологија за дизајн на вентилот Титан, точниот избор на материјал, најсовремената облога и тврдата технологија на прскање, вентилот Титан нуди иновативни решенија за сервисирање со голема побарувачка.

Титански вентили инсталирани во тешки амбиентални услови како пустината, арктичката клима и екстремно услови.

Претходно:

Следно: