сите категории

апликации

Дома>апликации>Рударството

Рударството

Време: 2020-10-09 Посети: 48

Рударската индустрија, вклучувајќи ја рударството и металургијата, има голема побарувачка на сериозни сервисни вентили во минерали и процеси на топење. Медиумот обично има карактеристики на големи честички, висока цврстина, висок вискозитет, силна киселина и силен алкал, итн. Вентилот треба да биде отпорен на абење, отпорен на корозија и одличен во перформансите на циркулацијата при избор на вентил. Производите на Титан вклучуваат портови за ножеви, метални топчести седишта, двојни / тројни пеперутки и аголни вентили, кои генерално се изработени од леано железо, јаглероден челик, нерѓосувачки челик, легура Харис и титаниум за да се исполнат условите во рударската индустрија.

Претходно:

Следно: