сите категории

Преглед на изложба

Дома>медиумите>Преглед на изложба

Титан вентил присуствуваше на проток во Шангај

Време: 2020-10-26 Посети: 39

Експо-то на Шангај е најголемото шоу во индустријата за проток во Кина. Клиент од Бразил го посетува нашиот штанд и е заинтересиран за нашите производи со топчести вентили, како пловни, така и вентили поставени на пендрек. Материјалот на вентилот што го претпочитаат е алуминиумска бронза C95800. Клиент од Бразил вели дека ќе оди понатаму и ќе разговара многу за производите.

Експо на проток во Шангај 后

Претходно:

Следно: