сите категории

настанот

Дома>медиумите>настанот

Титан вентил присуствува на изложбата на Оилгасиндонезија

Време: 2020-10-26 Посети: 34

Титан вентилот учествуваше на изложбата на нафта и гас Индонезија од 18-21 септември 2019 година на akакарта Интернационал Експо. Една од познатата нафтена компанија го посети нашиот штанд и убаво разговараше со нас. Тие се многу заинтересирани за нашите производи особено за фалсификување топчести вентили со висок притисок.

маслогасинедонезија2 修 后

Претходно:

Следно: