сите категории

апликации

Дома>апликации>Храна и хемикалија

Храна и хемикалија

Време: 2020-10-09 Посети: 45

Хемиската индустрија има различни карактеристики како што се разновидни производи, софистицирани процеси, потенцијал за големи мерки на испуштени загадувачи и високи нивоа на токсичност. Затоа, хемиската индустрија напредуваше во одржливи методи кои значително влијаат на еколошкиот, економскиот и социјалниот развој. Денешната хемиска индустрија е посветена на намалување на емисиите, зголемување на безбедноста на растенијата и заштита на животната средина, притоа придржувајќи се до строгите владини регулативи. Titan Valve може да понуди производи со висок квалитет за да ги исполни различните побарувања на хемиската индустрија. Titan Valve е сертифициран за сите применливи меѓународни стандарди за исполнување на најстрогите регулативи за заштита на животната средина, вклучувајќи ги европските TA-Luft, ISO15848 и Shell 77/312 Стандарди за ниско истекување.

Претходно:

Следно: