сите категории

компанијата Вести

Дома>медиумите>компанијата Вести

Клиент од Блискиот исток ја посети фабриката „Титан вентил“ за проверка на вентилот за проект за нафта и гас во Ирак

Време: 2020-10-09 Посети: 72

Клиент од Блискиот исток неодамна ја посети компанијата Титан Вентил и фабриката за вентили. Проектната владина канцеларија и локалниот технички персонал на агентот за вентили се собираат и прегледуваат производ на вентили, главно, топчести вентили вклучуваат лебдечки топчести вентили и бандаж монтирани во WCB материјал со барање на NACE MR0175.

HuaXia 12
HuaXia 13
HuaXia 14

Деталите ги вентилираат производите како подолу:

Нови
Содржина
Вид на *
Бол вентил
големина
Инчен
КласаСоздаденТело
материјал
BALLSTEMСедиште
прстен
крајот
врска
ОперацијаЗаптивка
Тело / корица
ПечатиШалчеопера
TEMP ° C
Болт и оревКоличина.
1пловечки2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
100
2пловечки3 "x 2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
80
3пловечки4 "x 3"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
62
4пловечки6 "x 4"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
14
5пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
12
6пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
20
7пловечки
Наце-МР-0175
3 "x 2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
24
8пловечки2 "x 1 1/2"150РБA216 Gr WCBA105 + ENP
75 микрон
A105 + ENP75 μ /
A182 f6a + ENP
75 микрон
ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7 /
2H
402
9пловечки2 "x 1 1/3"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
181
10пловечки3 "x 3"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
201
11пловечки4 "x 4"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
221
12пловечки6 "x 5"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
242
13пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
262
14пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
282
15пловечки
Наце-МР-0175
3 "x 3"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
303
16пловечки2 "x 1 1/3"150РБA217 Gr WCBA105 + ENP
76 микрон
A105 + ENP75 μ /
A182 f6a + ENP
76 микрон
ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7 /
3H
323
Нови
Содржина
Вид на *
Бол вентил
големина
Инчен
КласаСоздаденТело
материјал
BALLSTEMСедиште
прстен
крајот
врска
ОперацијаЗаптивка
Тело / корица
ПечатиШалчеопера
TEMP ° C
Болт и оревКоличина.
17пловечки2 "x 1 1/4"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
343
18пловечки3 "x 4"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
363
19пловечки4 "x 5"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
384
20пловечки6 "x 6"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
404
21пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
424
22пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
445
23пловечки
Наце-МР-0175
3 "x 4"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
465
24пловечки2 "x 1 1/4"150РБA218 Gr WCBA105 + ENP
77 микрон
A105 + ENP75 μ /
A182 f6a + ENP
77 микрон
ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7 /
4H
485
Нови
Содржина
Вид на *
Бол вентил
големина
Инчен
КласаСоздаденТело
материјал
BALLSTEMСедиште
прстен
крајот
врска
ОперацијаЗаптивка
Тело / корица
ПечатиШалчеопера
TEMP ° C
Болт и оревКоличина.
25пловечки2 "x 1 1/5"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
506
26пловечки3 "x 5"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
526
27пловечки4 "x 6"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
546
28пловечки6 "x 7"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
567
29пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
587
30пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
607
31пловечки
Наце-МР-0175
3 "x 5"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
627
32пловечки2 "x 1 1/5"150РБA219 Gr WCBA105 + ENP
78 микрон
A105 + ENP75 μ /
A182 f6a + ENP
78 микрон
ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7 /
5H
648
Нови
Содржина
Вид на *
Бол вентил
големина
Инчен
КласаСоздаденТело
материјал
BALLSTEMСедиште
прстен
крајот
врска
ОперацијаЗаптивка
Тело / корица
ПечатиШалчеопера
TEMP ° C
Болт и оревКоличина.
33пловечки2 "x 1 1/6"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
668
34пловечки3 "x 6"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
688
35пловечки4 "x 7"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
709
36пловечки6 "x 8"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
729
37пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
749
38пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
770
39пловечки
Наце-МР-0175
3 "x 6"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
790
40пловечки2 "x 1 1/6"150РБA220 Gr WCBA105 + ENP
79 микрон
A105 + ENP75 μ /
A182 f6a + ENP
79 микрон
ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7 /
6H
810
Нови
Содржина
Вид на *
Бол вентил
големина
Инчен
КласаСоздаденТело
материјал
BALLSTEMСедиште
прстен
крајот
врска
ОперацијаЗаптивка
Тело / корица
ПечатиШалчеопера
TEMP ° C
Болт и оревКоличина.
41пловечки2 "x 1 1/7"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
831
42пловечки3 "x 7"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
851
43пловечки4 "x 8"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
871
44пловечки6 "x 9"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
891
45пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
912
46пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
932
47пловечки
Наце-МР-0175
3 "x 7"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
952
48пловечки2 "x 1 1/7"150РБA221 Gr WCBA105 + ENP
80 микрон
A105 + ENP75 μ /
A182 f6a + ENP
80 микрон
ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7 /
7H
973
Нови
Содржина
Вид на *
Бол вентил
големина
Инчен
КласаСоздаденТело
материјал
BALLSTEMСедиште
прстен
крајот
врска
ОперацијаЗаптивка
Тело / корица
ПечатиШалчеопера
TEMP ° C
Болт и оревКоличина.
49пловечки2 "x 1 1/8"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
993
50пловечки3 "x 8"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
1013
51пловечки4 "x 9"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
1034
52пловечки6 "x 10"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
1054
53пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
1074
54пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
1095
55пловечки
Наце-МР-0175
3 "x 8"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
1115
56пловечки2 "x 1 1/8"150РБA222 Gr WCBA105 + ENP
81 микрон
A105 + ENP75 μ /
A182 f6a + ENP
81 микрон
ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7 /
8H
1135
Нови
Содржина
Вид на *
Бол вентил
големина
Инчен
КласаСоздаденТело
материјал
BALLSTEMСедиште
прстен
крајот
врска
ОперацијаЗаптивка
Тело / корица
ПечатиШалчеопера
TEMP ° C
Болт и оревКоличина.
57пловечки2 "x 1 1/9"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
1156
58пловечки3 "x 9"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
1176
59пловечки4 "x 10"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
1196
60пловечки6 "x 11"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД

-46
200
Б7М /
2HM
1216
61пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
1237
62пловечки
Наце-МР-0175
2 "x 1 1/2"150РБA352 Gr LCCA350 LF2 + ENP
75 микрон
A182 F316ТефлонскиПрирабница-RFКлуч316 + графитВИТОН
АЕД
ДА-46
200
Б7М /
2HM
1257