сите категории

компанијата Вести

Дома>медиумите>компанијата Вести

Познат извршен директор на компанијата за вентили на Канада во посета на фабриката за вентили на Титан за производство на топчести вентили и портални вентили

Време: 2020-10-09 Посети: 64

Неодамна извршниот директор на познатата компанија „Канада вентил“ и неговиот персонал ја посетија фабриката „Титан вентил“ за производство на нарачки на топчести вентили и портни вентили

Титан Вентил обезбедува OEM услуга со топчести вентили и портални вентили за северноамериканскиот пазар повеќе од една деценија. Овој пат ние му нудиме на клиентот едно парче 2000psi NPT навој шестоаголен топчест вентил. Тест на топчести вентили и преглед на API 598 и хидро тест и тест на воздух. Титан вентил секогаш применувајте 100% тест за секоја нарачка и вентил. Покрај тоа, секој тест за поврзување со навојна топчеста вентил со специјални алатки за да се осигура дека врската е точна и мазна.

Нашата соработка започнува од 2006 година и ја одржуваме оваа блиска врска многу години и ги задоволуваме клиентите со производите и услугите на вентилот Титан. За да се подобри довербата кај крајните корисници и вентилите за титан се сертифицирани од SGS за посебна цврстина на механичкиот имот на суровините што треба да ги исполнуваат ASTM A105 стандардот и NACE MR0175.

Титан вентил ќе го задржи високиот квалитет и ќе продолжи да обезбедува топчести вентили од светска класа и вентил за порта за глобалниот пазар.

Познат извршен директор на компанијата за вентили на Канада во посета на фабриката за вентили на Титан за OEM услуга со топчести вентили 1
Познат извршен директор на компанијата за вентили на Канада во посета на фабриката за вентили на Титан за OEM услуга со топчести вентили 2