сите категории

Соопштение

Дома>медиумите>Соопштение

Изјава за ажурирања на работата на вентилот Титан

Време: 2020-10-26 Посети: 35

Почитувани вреднувани клиенти,

Со ова го ажурираме нашиот статус на работа од рестартирањето од 12 февруари 2020 година.

Ве молиме, најдете ја најновата состојба како што следува:

Титанскиот вентил во основа влезе во нормална состојба на работа:
1. 91% од нашиот персонал веќе работи во нашата фабрика.
2. Целиот персонал на титанскиот вентил е во добра физичка состојба и има 0 погодени или сомнителни случаи.
3. Нашите добавувачи се под нормално работење, кои ги опфаќаат сите категории на суровини и делови.
4. Инспекцијата се одвива со пет инспектори од трети страни кои работат секојдневно во нашата фабрика.
5. Логистиката е добра со сите добавувачи на транспорт во нормална работа.


Заштита и контрола на состојбата Covid-19 во Кина 修 后

Претходно:

Следно: