Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Titan Valve didegaké ing taun 80an kepungkur lan wis diakoni minangka merek terkenal ing pasar katup internasional. Katup Titan nduweni komitmen kanggo nawakake solusi teknis lan katup berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.

                               

Minangka pimpinan global ing industri katup, Titan Valve khusus kanggo desain lan pabrik katup industri kanggo nggayuh produk berkualitas tinggi. Baris produk kalebu Ball Valve, Gate Valve, Globe Valve, Check Valve, Strainer ing macem-macem bahan. Katup Titan dirancang lan diproduksi kanthi ketaatan sing ketat .........

Mangerteni liyane
Daya Tenaga

Daya Tenaga

Mangerteni liyane

aplikasi

Katup Titan akeh digunakake ing Produksi Onshore, Petrochemical, Minyak lan Gas Bumi, Stasiun Tenaga, Laut, Pangan lan Minuman, Perawatan Banyu, Penambangan, Pulp lan Kertas.

News

Staff Titan Valve sing trampil lan berpengalaman nawakake solusi sing paling inovatif kanggo para konsumen supaya bisa memenuhi tuntutan katup sing beda-beda sajrone nyedhiyakake rega sing kompetitif lan pangiriman tepat waktu.

Mangerteni liyane
Pelanggan Timur Tengah ngunjungi pabrik Titan Valve kanggo inspeksi katup kanggo proyek Minyak lan Gas Bumi ing Irak
Pelanggan Timur Tengah ngunjungi pabrik Titan Valve kanggo inspeksi katup kanggo proyek Minyak lan Gas Bumi ing Irak
2020 / 10 / 09

Pelanggan Timur Tengah ngunjungi perusahaan Titan Valve lan pabrik katup bubar. Kantor Pamrentah Proyek lan staf teknis agen Valve lokal teka bebarengan

CEO Perusahaan Katup Kanada sing Terkenal Kunjungi Pabrik Katup Titan kanggo Produksi Valve Ball lan Valve Gate
CEO Perusahaan Katup Kanada sing Terkenal Kunjungi Pabrik Katup Titan kanggo Produksi Valve Ball lan Valve Gate
2020 / 10 / 09

CEO lan Valve perusahaan Kanada Valve sing bubar ngunjungi pabrik Titan Valve kanggo produksi katup bola lan katup gerbang