Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Katup Bal Dipasang Trunnion

https://www.titanvalves.com/upload/product/1598941352559128.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1598941359470359.jpg
Two Piece WCB Trunnion Mounted Flanged Ball Valve ANSI Kelas 300LB
Two Piece WCB Trunnion Mounted Flanged Ball Valve ANSI Kelas 300LB

Two Piece WCB Trunnion Mounted Flanged Ball Valve ANSI Kelas 300LB


Kualitas katup Titan dijamin kanthi standar ISO 9001 lan API Q1 sing wis diaudit kanthi ketat. Darmabakti kanggo nyedhiyakake produk katup bermutu paling dhuwur kanggo memenuhi harapan pelanggan, katup Titan diproduksi kanthi ketat miturut kabeh standar ASME, API lan standar liyane.

email: [email dilindhungi]

Description

Saben katup diuji lan didokumentasikake karo syarat uji coba API 6D lan diproduksi kanggo tundhuk karo standar NACE MR0175 kanthi traceabili MTR lengkap.



Keterangan

● Ukuran: 2 "-20"
● ANSI: 150 - 1500
● Materi Lengkap
● Pad Mounting ISO 5211
● Pilihan Materi
● Torsi Operasi Kurang
● Anti Bukti batang bukti
● Piranti anti-statis
● NACE MR0175 sing tundhuk
● Video uji pabrik 100%


Fitur Desain

● Bantuan Tekanan Rongga
Yen kekuwatan sing digawe dening tekanan growong luwih murah tinimbang gaya sing digawe tekanan garis, mula kontak antara werni lan dering kursi dijamin bakal menehi segel sing kenceng.

Yen tekanan rongga luwih dhuwur tinimbang gaya spring jog plus tekanan garis, tumindak ngilangi dhiri ngidini kursi katup bisa rada adoh saka permukaan bal. Mula, tekanan apa wae ing njero growong awak dibuwang menyang pipa kanggo mulihake keseimbangan antara rongga awak lan pipa (sisih sisih hulu utawa hilir).

● Batang Anti Blow-out
Batang digawe kanthi beda saka bal. Pundhak integral ing pucuk ngisor batang kasebut mesthine kudu bukti blowout.

● Sealing awak lan gagang
Desain segel dobel saka O-Rings lan gasket grafit aman geni njamin bocor nol ing sambungan awak lan nutup. Potensi bocor saka area batang katup dicegah nganggo segel O-Ring ganda lan gasket kelenjar.

● Piranti Anti-Statis
Kabeh katup werni flanged kalebu sistem grounding ganda saka batang menyang bal lan batang menyang awak. Fitur anti-statis diwenehake kanggo njamin kesinambungan listrik.

● Desain Api Aman
Konstruksi aman geni standar kanggo kabeh katup bal sing dipasang trunnion. Ing kahanan geni, sawise geni rusak cincin O, kelenjar, gasket awak lan pengepakan batang sing aman geni nyegah kebocoran eksternal. Uga pinggir kursi logam sing diisi prekara karo spring spring kursi bisa kontak karo permukaan bal kanggo nyilikake liwat bocor.

● Gandha pindho lan getihen
Ing posisi sing ditutup, saben kursi mateni media proses kanthi independen ing saben sisih utawa kanthi bebarengan ing loro-lorone bal, rongga kasebut bisa dibuwang utawa metu getih liwat bolong utawa saluran pembuangan ing katup. DIB kasedhiya yen dijaluk.

● Sistem injeksi segel darurat
Katup bal dipasang Titan trunnion dilengkapi perlengkapan injeksi segel ing batang lan area kursi ing permukaan awak. Fittings iki kalebu katup cek kanggo nawakake sealing cadangan. Yen ana kebocoran ing salah sawijining area pembungkus kursi utawa gagang, bisa ditindakake kanthi suntikan suntikan ing sistem panyegelan nganti sekunder.

● Desain mandeg batang internal
Desain batang lan pin batang nyedhiyakake gampang lan akurat kanthi kabuka lan cedhak kanggo aktuator.

● Pilihan desain kursi ring Delta
Bahan dering delta yaiku elastomer sing nduweni elastisitas sing luwih apik, bisa nyedhot penyimpangan ing werni supaya gampang ngatasi bocor, utamane kanggo bal ukuran gedhe utawa bal austenitik utawa katup bal sing wis gandheng kebak. Pilihan iki kasedhiya yen dijaluk.

Lipseal minangka segel semangat ing musim semi kalebu Elgiloy utawa spring inconel kanthi jaket PTFE. Disaranake banget kanggo media kimia korosif, gas asam sing dhuwur, suhu sithik lan layanan kriogenik.


Standards ditrapake
wall kekandelanASME B16.34 & API6D
Pasuryan kanggo FaceASME B16.10
Dimensi FlangeASME B16.5
NaceMR 0175
Api AmanAPI 607 ​​& API 6FA
Tes TekananAPI 6D
Desain DasarASME B16.34
Quality ControlAPI Q1


Katrangan Materi

Bagian & Bahan Standar 2 "-4"



Ora ana.BageanMATERIAL
1BodyASTM A216 WCB
2BallASTM A105 + 3 mil ENP
3prewangan316 + PTFE
4Gasket ngisor316 + Grafit
5O-RingHNBR / Viton
6ngisorASTM A105 + 3 mil ENP
7TrunnionASTM A105 + 3 mil ENP
8Saluran PlugASTM A276 316
9SekrupASTM A193 B7M
10prewangan316 + PTFE
11O-RingHNBR / Viton
12Gasket Awak316 + Grafit
13nutASTM A194 2HM
14kandang jaranASTM A193 B7M
15PenutupanASTM A216 WCB
16Piranti Anti-StatisASTM A276 316
17Washer TerasPTFE
18prewangan316 + PTFE
19gagangAISI 4140 + 3 mil ENP
20GasketGrafit
21Batang LenganASTM A276 410
22SekrupASTM A193 B7M
23packingGrafit
24KelenjarAISI 1045
25SekrupASTM A193 B7M
26Pelat LokasiCS + ZN
27ringASTM A182 F6a
29nanganiASTM A216 WCB
30O-RingHNBR / Viton
31anginASTM A276 316
32O-RingHNBR / Viton
33springInconel® X-750
34Kursi SpringASTM A105 + 3 mil ENP
35GasketGrafit
36Retainer KursiASTM A105 + 3 mil ENP
37O-RIngHNBR / Viton
38Lebokake KursiRPTFE / Devlon® / PEEK



Ora ana.BageanMATERIAL
1kandang jaranASTM A193 B7M
2nutASTM A194 2HM
3Dhukungan YokeCS + ZN
4kandang jaranASTM A193 B7M
5nutASTM A194 2HM
6PenutupanASTM A216 WCB
7Gasket Awak316 + Grafit
8O-RingHNBR / Viton
9Gasket ngisorGrafit
10ngisorASTM A105
11TrunnionAISI 4140 + 3 mil ENP
12SekrupASTM A193 B7M
13BodyASTM A216 WCB
14O-RingHNBR / Viton
15Saluran PlugASTM A276 316
16prewangan316 + PTFE
17BallASTM A105 + 3 mil ENP
18Injeksi LemakASTM A276 316
19Plug VentilasiASTM A276 316
20Piranti Anti-StatisASTM A276 316
21prewangan316 + PTFE
22Batang LenganASTM A276 410
23gagangAISI 4140 + 3 mil ENP
24O-RingHNBR / Viton
25GasketGrafit
26O-RingHNBR / Viton
27PinASTM A276 316
28packingGrafit
29Ring PackingASTM A276 410
30GearDI
31KeyAISI 1045
32KelenjarAISI 1045
33SekrupASTM A193 B7M
34SekrupASTM A193 B7M
35Washer TerasPTFE
36kandang jaranASTM A193 B7M
37nutASTM A194 2HM
38Lebokake KursiRPTFE / Devlon® / PEEK
39Retainer KursiASTM A105 + 3 mil ENP
40O-RingHNBR / Viton
41Retainer SpringASTM A105 + 3 mil ENP
42Seal GasketGrafit
43springInconel® X-750


Data Dhimensi
150LB
SizedLD2D1DTfn-d1HWBobot KG
2"4917892.1120.715017.524-1916523015
3"74203127152.419022.324-1919640032
4"100229157.2190.523022.328-1923046050
6"150394215.9241.328023.928-22330500120
8"201457269.9298.53452728-22390500210
10 "252533323.836240528.6212-25.4402500300
12 "303610381431.848530.2212-25.4445500450
14 "334686412.8476.353533.4212-28.6480500820
16 "387762469.9539.859535216-28.6590500910
18 "436864533.4577.963538.1216-31.86405001100
20 "487914584.263570041.3220-31.87105001200


300LB
SizedLD2D1DTfn-d1HWBobot KG
2"4921692.112716520.728-1916523018
3"74283127168.32102728-1919640040
4"100305157.220025530.228-2223075061
6"150403215.9269.932035212-22330500170
8"201502269.9330.238039.7212-25.4391500305
10 "252568323.8387.444546.1216-28.6402500420
12 "303648381450.852049.3216-31.8445500510
14 "334762412.8514.458552.4220-31.8480500900
16 "387838469.9571.565055.6220-355905001100


600LB
SizedLD2D1DTfn-d1HWBobot KG
2"4929292.112716525.478-1917540024
3"74356127168.321031.878-2224675048
4"100432157.2215.927538.178-25.4280100079
6"150559215.9292.135547.7712-28.63651500208
8"201660269.9349.242055.6712-31.8395500380
10 "252787323.8431.851063.5716-35423500625
12 "30383838148956066.7720-35550500840
14 "334889412.852760569.9720-38.16015001150


PANALITEN