Kabeh Kategori

Products

Omah>Products>Katup Bal Dipasang Trunnion

https://www.titanvalves.com/upload/product/1598943915310371.jpg
https://www.titanvalves.com/upload/product/1598943921851457.jpg
API 6D Three Piece Forged Trunnion Mounted flanged Ball Valve
API 6D Three Piece Forged Trunnion Mounted flanged Ball Valve

API 6D Three Piece Forged Trunnion Mounted flanged Ball Valve


Katup bal sing dipasang trunnion nduweni tambahan penahan mekanik ing sisih ndhuwur lan ngisor sing nyuda torsi kanthi becik lan cocog kanggo katup bal ukuran gedhe lan tekanan tinggi.

Kanthi bocor nol lan mati positif, katup bal sing dipasang trunnion digunakake akeh kanggo pipa lan infrastruktur energi liyane.

email: [email dilindhungi]

Description

Kualitas katup Titan dijamin kanthi standar ISO 9001 lan API Q1 sing wis diaudit kanthi ketat. Darmabakti kanggo nyedhiyakake produk katup bermutu paling dhuwur kanggo memenuhi harapan pelanggan, katup Titan diproduksi kanthi ketat miturut kabeh standar ASME, API lan standar liyane.

Saben katup dites lan didokumentasikake karo syarat uji coba API 6D lan diproduksi kanggo tundhuk karo standar NACE MR0175 kanthi tilas MTR lengkap.

Keterangan

● Ukuran: 2 "-24"
● ANSI: 150 - 2500
● Materi Lengkap
● Pad Mounting ISO 5211
● Pilihan Materi
● Torsi Operasi Kurang
● Anti Bukti batang bukti
● Piranti anti-statis
● NACE MR0175 sing tundhuk
● Video uji pabrik 100%


Fitur Desain

● Bantuan Tekanan Rongga
Yen kekuwatan sing digawe dening tekanan growong luwih murah tinimbang gaya sing digawe tekanan garis, mula kontak antara werni lan dering kursi dijamin bakal menehi segel sing kenceng.

Yen tekanan rongga luwih dhuwur tinimbang gaya spring jog plus tekanan garis, tumindak ngilangi dhiri ngidini kursi katup bisa rada adoh saka permukaan bal. Mula, apa wae tekanan ing njero growong awak dibuwang menyang pipa kanggo mulihake keseimbangan antara rongga awak lan pipa (sisih sisih hulu utawa hilir).

● Batang Anti Blow-out
Batang digawe kanthi beda saka bal. Pundhak integral ing pucuk ngisor batang kasebut mesthine kudu bukti blowout.

● Sealing awak lan gagang
Desain segel dobel saka O-Rings lan gasket grafit aman geni njamin bocor nol ing sambungan awak lan nutup. Potensi bocor saka area batang katup dicegah nganggo segel O-Ring ganda lan gasket kelenjar.

● Piranti Anti-Statis
Kabeh katup werni flanged kalebu sistem grounding ganda saka batang menyang bal lan batang menyang awak. Fitur anti-statis diwenehake kanggo njamin kesinambungan listrik.

● Desain Api Aman
Konstruksi aman geni standar kanggo kabeh katup bal sing dipasang trunnion. Ing kahanan geni, sawise geni rusak cincin O, kelenjar, gasket awak lan pengepakan batang sing aman geni nyegah kebocoran eksternal. Uga pinggir kursi logam sing diisi prekara karo spring spring kursi bisa kontak karo permukaan bal kanggo nyilikake liwat bocor.

● Gandha pindho lan getihen
Ing posisi sing ditutup, saben kursi mateni media proses kanthi independen ing saben sisih utawa kanthi bebarengan ing loro-lorone bal, rongga kasebut bisa dibuwang utawa metu getih liwat bolong utawa saluran pembuangan ing katup. DIB kasedhiya yen dijaluk.

● Sistem injeksi segel darurat
Katup bal dipasang Titan trunnion dilengkapi perlengkapan injeksi segel ing batang lan area kursi ing permukaan awak. Fittings iki kalebu katup cek kanggo nawakake sealing cadangan. Yen ana kebocoran ing salah sawijining area pembungkus kursi utawa gagang, bisa ditindakake kanthi suntikan suntikan ing sistem panyegelan nganti sekunder.

● Desain mandeg batang internal
Desain batang lan pin batang nyedhiyakake gampang lan akurat kanthi kabuka lan cedhak kanggo aktuator.

● Pilihan desain kursi ring Delta
Bahan dering delta yaiku elastomer sing nduweni elastisitas sing luwih apik, bisa nyedhot penyimpangan ing werni supaya gampang ngatasi bocor, utamane kanggo bal ukuran gedhe utawa bal austenitik utawa katup bal sing wis gandheng kebak. Pilihan iki kasedhiya yen dijaluk.

Lipseal minangka segel semangat ing musim semi kalebu Elgiloy utawa spring inconel kanthi jaket PTFE. Disaranake banget kanggo media kimia korosif, gas asam sing dhuwur, suhu sithik lan layanan kriogenik.


Standards ditrapake
wall kekandelanASME B16.34 & API6D
Pasuryan kanggo FaceASME B16.10
Dimensi FlangeASME B16.5
NaceMR 0175
Api AmanAPI 607 ​​& API 6FA
Tes TekananAPI 6D
Desain DasarASME B16.34
Quality ControlAPI Q1



Katrangan Materi


Ora ana.BageanMATERIAL
1kandang jaranASTM A193 B7M
2nutASTM A194 2HM
3Dhukungan YokeCS + ZN
4sirahASTM A105
5Gasket Awak316 + Grafit
6O-RingHNBR / Viton
7Gasket ngisorGrafit
8ngisorASTM A105
9TrunnionASTM A105 + 3 mil ENP
10SekrupASTM A193 B7M
11BodyASTM A105
12O-RingHNBR / Viton
13Saluran PlugASTM A276 316
14prewangan316 + PTFE
15BallASTM A105 + 3 mil ENP
16Injeksi LemakASTM A276 316
17Plug VentilasiASTM A276 316
18Piranti Anti-StatisASTM A276 316
19prewangan316 + PTFE
20Batang LenganASTM A276 410
21gagangAISI 4140 + 3 mil ENP
22O-RingHNBR / Viton
23GasketGrafit
24O-RingHNBR / Viton
25PinASTM A276 410
26packingGrafit
27Ring PackingASTM A276 410
28GearDI
29KeyAISI 1045
30KelenjarAISI 1045
31SekrupASTM A193 B7M
32SekrupASTM A193 B7M
33Washer TerasRPTFE
34kandang jaranASTM A193 B7M
35nutASTM A194 2HM
36NgangkatCS + ZN
37Lebokake KursiRPTFE / Devlon® / PEEK
38Retainer KursiASTM A105 + 3 mil ENP
39O-RingHNBR / Viton
40Retainer SpringASTM A105 + 3 mil ENP
41GasketGrafit
42springInconel® X-750


Data Dhimensi

Kelas 150

SizedLD2D1DTfn-d1HWBobot KG
2"4917892.1120.715017.524-1916523019
3"74203127152.419022.324-1919640026
4"100229157.2190.523022.328-1923046047
6"150394215.9241.328023.928-22330500160
8"201457269.9298.53452728-22390500260
10 "252533323.836240528.6212-25.4402500445
12 "303610381431.848530.2212-25.4445500690
14 "334686412.8476.353533.4212-28.6480500899
16 "387762469.9539.859535216-28.65905001290
18 "436864533.4577.963538.1216-31.86405001510
20 "487914584.263570041.3220-31.87105001787
22 "538991641.4692.275044.5220-357506002330
24 "5891067692.2749.381546.1220-357807002900


Kelas 300

SizedLD2D1DTfn-d1HWBobot KG
2"4921692.112716520.728-1916523030
3"74283127168.32102728-2219640050
4"100305157.220025530.228-2223075070
6"150403215.9269.932035212-22330500192
8"201502269.9330.238039.7212-25.4391500320
10 "252568323.8387.444546.1216-28.6402500535
12 "303648381450.852049.3216-31.8445500830
14 "334762412.8514.458552.4220-31.84805001050
16 "387838469.9571.565055.6220-355905001400
18 "436914533.4628.671058.8224-356405001890
20 "487991584.2685.877562224-357105002090
22 "5381092641.474384065.1224-41.37506002580
24 "5891143692.2812.891568.3224-41.37807003200


Kelas 600

SizedLD2D1DTfn-d1HWBobot KG
2"4929292.112716525.478-1917540038
3"74356127168.321031.878-2224675080
4"100432157.2215.927538.178-25.42801000120
6"150559215.9292.135547.7712-28.63651500280
8"201660269.9349.242055.6712-31.8395500440
10 "252787323.8431.851063.5716-35423500750
12 "30383838148956066.7720-355505001050
14 "334889412.852760569.9720-38.16015001350


PANALITEN