Kabeh Kategori

Service

Omah>Service>Artikel Teknis

Prinsip Pilihan Jinis Klep Bola Jenis Konstruksi

Wektu: 2020-10-09 Hit 84

Katup bal adhedhasar konstruksi werni duwe rong jinis: katup bola mengambang lan katup bal sing dipasang trunion. Amarga rong jinis bal kasebut dienggo, bal sing ngambang lan bal trunnion diiseni. Kajaba rong jinis konstruksi bal iki, katup bal uga duwe sawetara jinis bal liyane kayata jinis belahan bumi, jinis bentuke V, jinis eksentrik lan jinis orbit (bal sing njupuk ayunan), yaiku jinis sawetara pabrik.

Bal Ngambang
Katup bal sing ngambang duwe struktur sing gampang lan disegel kanthi meksa saka tekanan panyegelan sing digawe saka tekanan pompa. Katup bal mengambang ora cocog kanggo acara sing nganggo pipa gedhe, utawa bakal abot banget kanggo dioperasikake utawa malah ora bisa disegel yen tekanan medium kurang kanggo meksa bola menyang segel. Ing kahanan umum, kombinasi rating tekanan lan diameter katup bal sing ngambang kaya ing ngisor iki.
A. Kelas150: Nganti DN300
B. Kelas300: Nganti DN250
C. Kelas600: Nganti DN150

Yen awak katup bal lan kursi katup dirancang kanthi ukuran sing cocog, katup bal sing ngambang uga bisa digunakake kanggo kondisi diameter gedhe nganti DN300.

Klep bal mengambang bisa duwe siji desain sing disegel utawa desain kursi sing disegel kanthi arah loro gumantung karo tujuan aplikasi. Kauntungan saka kursi katup bal desain sing disegel yaiku tekanan ing rongga tutup bisa lega kanthi otomatis.

Gabungan saka peringkat tekanan lan diameter kanggo katup bal sing ngambang ora dadi pilihan default kanggo kabeh produsen katup. Yen dibutuhake kanggo nggunakake jinis bal liyane, kudu dituduhake ing sheet data katup.

Bal sing dipasang ing Trunnion
Katup bal sing dipasang trunnion disegel liwat tekanan panyegelan sing digawe inti inti lan kursi katup ngambang sing didhukung musim semi. Kasedhiya kursi katup, cincin penyegelan, spring pendukung, lsp. Kursi katup ngambang duwe struktur kompleks lan ukuran gedhe. Nanging, katup bal trunnion duwe kaunggulan sing nyata supaya bisa ditutup tanpa tekanan medium, lan bisa duwe kinerja panyegelan sing bisa dipercaya. Sampeyan uga bisa disegel kanthi rong arah. Kabeh kasebut nggawe dheweke asring digunakake kanggo kahanan diameter gedhe.

Yen ora ana syarat khusus ing katup bal trunnion, mula ora bisa ngilangi tekanan ing rongga kasebut dhewe. Mula, yen ana sawetara syarat tartamtu, kudu dituduhake ing sheet data katup.