Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Omah>Babagan awake dhewe>Quality Control

Quality Control

Wektu: 2020-10-10 Hit 43

Tes Valve Material Valve minangka analisis konten ferit sing ditindakake ing komponen stainless steel austenit lan katup duplex kanggo ngidini evaluasi kerentanan korosi materi, sifat mekanik, kesesuaian layanan lan linuwih. Bisa ditindakake kanthi Feritscope digital portebel kaya, contone, Fisher FMP30 kita, kanggo analisis kanthi cepet lan akurat.

Sadurunge:

Sabanjure: