Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Omah>Babagan awake dhewe>Quality Control

Quality Control

Wektu: 2020-10-10 Hit 38

Identifikasi Materi Positif minangka identifikasi unsur lan panentu kuantitatif ing persentase campuran logam, tanpa dipikirake wujud, ukuran lan bentuk, sing ditindakake Spectrometer X-Ray Fluoresensi (XRF) portabel sing canggih banget.