Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Omah>Babagan awake dhewe>Quality Control

Quality Control

Wektu: 2020-10-10 Hit 36

Tes partikel magnetik umume digunakake kanggo nemokake lan ndeteksi kontinuitas permukaan sub-permukaan ing bahan feromagnetik. Wilayah sing bakal dites digawe magnet kanthi transmisi arus listrik langsung kanthi guyon magnetik; ing kasus diskontinuitas, medan magnetik sing ngalir ing spesimen kasebut diganggu lan medhot kebocoran, partikel zat besi banjur ditrapake ing area sing dideteksi lan kluster kanggo mbentuk indikasi langsung liwat diskontinuitas kasebut. Indikasi kasebut bisa dideteksi kanthi visual ing kahanan cahya sing pas.