Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe

Omah>Babagan awake dhewe>Quality Control

Quality Control

Wektu: 2020-10-10 Hit 29

Dye Penetrant Inspection Uga diarani Liquid Penetrant Inspection (LPI) utawa Penetrant Testing (PT), minangka metode inspeksi sing akeh ditrapake lan murah sing digunakake kanggo nemokake cacat permukaan ing kabeh bahan non-keropos (logam, plastik, utawa keramik). Penetrant bisa ditrapake kanggo kabeh bahan non-ferrous, nanging kanggo inspeksi komponen ferrous inspeksi partikel magnetik luwih disenengi amarga kemampuan deteksi lumahing. LPI digunakake kanggo ndeteksi cacat casting lan penempaan, retak, lan bocor ing produk anyar, lan retakan lemes ing komponen ing layanan

Sadurunge:

Sabanjure: