Kabeh Kategori

aplikasi

Omah>aplikasi>Daya Tenaga

Daya Tenaga

Wektu: 2020-10-09 Hit 39

Generasi tenaga sing nggunakake ekspansi termal uap konvensional dadi turbin isih dadi metode sing paling sumebar lan tradisional kanggo ngasilake permintaan utama tenaga kanggo kegiatan industri lan aplikasi sipil.

Tenaga termal konvensional saka bahan bakar fosil udakara 80% saka total pembangkit listrik lan bakal tetep dhuwur sajrone dasawarsa sabanjure.

Co-generasi, panggunaan biomasa utawa sampah liyane amarga kegiatan manungsa isih sejajar, mbukak panjaluk anyar kanggo katup sing bisa nyedhaki layanan HT, aliran lendhut & bahan akeh, kalebu aplikasi pemanasan distrik.

Sumber daya sing bisa dianyari sing wis nggunakake konversi termal kaya peternakan surya, panas bumi bisa uga kudu katup khusus sing kalebu ing kisaran produksi Titan.

Ing dasawarsa pungkasan, tanduran konvensional kudu nambah efisiensi lan nyuda emisi kanthi nambah suhu operasi lan tekanan sing maju.

Mula, katup, turbin, lan tekanan liyane sing ngemot komponen kudu berkembang nggunakake bahan lan metode produksi sing bisa nambah resistensi tumrap fenomena creep, nambah kekuatan ketahanan lan njamin fungsi sing bisa dipercaya kanggo urip sing diarepake ing kahanan operasi sing nantang anyar.

Titan Valve, berkat desain canggih & metodologi produksi, bisa nyedhiyakake panjaluk katup kanggo nggawe tenaga (siklus termal & apik termal, kalebu sumber daya sing bisa dianyari & aplikasi sing gegandhengan). Titan Valve nduwe macem-macem sertifikat profesional kalebu fireproofing, low-bocor, SIL, lsp. Pengalaman lan kinerja Titan ing industri tenaga bisa memenuhi persyaratane para pelanggan.

Sadurunge:

Sabanjure: